Kippers

Kipper aanhanger, geschikt voor elke klus! 

Een kipper aanhanger is erg breed inzetbaar. Dankzij de grote vlakke laadvloer kunt u eenvoudig grote goederen meenemen op een kipper. Daarnaast is de kipper ideaal voor het vervoeren van losse materialen zoals zand, puin en grond. Dankzij de afneembare borden kan de lading eenvoudig in en uit de kipper aanhanger worden gehaald. Een kipper is een ijzersterke hulp die veel werk uit handen neemt! 

Een kipper aanhanger met vele opties en accessoires!

Een kipper aanhanger kan uitgerust worden met heel veel opties en accessoires. Zo heeft u altijd precies de aanhanger die u hebben wilt. En dankzij deze opties en accessoires kunt u nog meer met uw aanhanger doen. Zo kunt u kiezen voor een elektrische bediening. Met 1 druk op de knop is de lading uit de kipper aanhanger precies waar u het hebben wilt. U kunt kiezen voor loofrekken of opzetborden op de kipper voor nog meer volume. Ook geïntegreerde oprijplaten in de kipper hoort bij de mogelijkheid. Zo heeft u altijd oprijplaten bij de hand. Met een aanhangernet of vlakzeil neemt u de lading veilig mee. En met een anti-diefstalslot beschermt u de kipper aanhanger voor diefstal. Zo kunt u de kipper helemaal naar wens uitbreiden.

De juiste kipper aanhanger vindt u bij Saey Aanhangwagens! 

Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat u precies de kipper aanhanger vind die u nodig hebt. Op onze website en in onze showroom staan verschillende kippers die u kunt bekijken of komen bekijken en testen. Wilt u liever een kipper aanhanger huren? Ook dat is mogelijk. Daarnaast verkopen wij ook tweedehandse kippers. Zoekt u een gebruikte kipper, kijk dan bij onze occasions voor een overzicht van de tweedehandse kippers. 

Daarnaast bieden wij ook onderhoud aan uw kipper aanhanger. Zo weet u zeker dat u veilig op weg gaat met uw aanhanger. U kunt eenvoudig online uw onderhoud aanvragen

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Beste bezoeker,

Op zondag is onze winkel en webshop gesloten vanwege de zondagsheiliging.

Arbeidt zes dagen, en met lusten,
Viert den zevenden, Gods woord smaakt;
Want God wilde op dien dag Zelf rusten
Van 't werk, dat Hij had gemaakt.

Morgen hopen wij u weer van dienst te kunnen zijn!

Chat