Bagagewagens

Ik ga op reis en neem mee... een bagagewagen

Koffers, ski,- of visspullen, het kan allemaal mee in een bagagewagen! Wie een bagagewagen koopt zorgt voor extra comfort en ruimte voor wat u niet in de auto kwijt kunt 

Bagagewagen kopen voor meer comfort

Een bagagewagen kopen is een perfecte oplossing voor een jaarlijkse reis. Gaat u op vakantie? Neem dan een bagagewagen mee. Met een bagagewagen heb je net die meer ruimte die je nodig hebt voor koffers e.d. Daarnaast kan bovenop een bagagewagen fietsen vervoerd worden zodat je deze ook gelijk mee hebt. Wel zo handig! In de auto heb je meer beweegruimte en je kunt meer mee nemen met een bagagewagen. Maar ook voor het opbergen en vervoeren van kleine of kwetsbare materialen, bijvoorbeeld visspullen, is een bagagewagen een ideale uitkomst.  

Een bagagewagen kopen of huren bij Saey Aanhangwagens

Met een bagagewagen van Saey Aanhangwagens gaat u veilig op weg. Het opklapbare deksel is eenvoudig te bedienen wat ervoor zorgt dat het laden en lossen van een bagagewagen zo is gebeurt. Een bagagewagen zit laag achter de auto zodat u vrij zicht naar achteren heeft. Een bagagewagen mag vervoerd worden met een gewoon B-rijbewijs. Wanneer u een bagagewagen koopt bij Saey Aanhangwagens wordt deze afgeleverd met een gratis afleverbeurt waarmee u veilig op reis kunt! 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.

Chat