Plateauwagens

Plateauwagen - de meest veelzijdige aanhangwagen

Een plateau aanhanger is zeer breed inzetbaar. Voor een plateauwagen is geen klus te moeilijk. Dankzij de neerklapbare en uitneembare wanden is het laden en lossen van een plateauwagen zo gebeurt. Daarnaast maakt de vlakke grote laadvloer de plateauwagen geschikt voor het vervoeren van grote en zware goederen. Wie kiest voor een plateauwagen heeft een ijzersterke hulp achter de auto hangen die onmisbaar is voor de vakman! 

Plateauwagen met vele opties en accessoires 

De plateauwagen is er in veel verschillende afmetingen en uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor een enkelas of tandemas plateau aanhanger. Dankzij de vele uitvoeringen vindt u bijna altijd wel een plateauwagen naar uw wensen. Daarnaast is de plateauwagen nog uit te breiden met heel veel opties en accessoires. Bijvoorbeeld oprijplaten in de plateauwagen zodat je eenvoudig een kruiwagen of machine op de aanhangwagen rijdt. Of misschien kiest u voor een vlakzeil of huif voor het veilig vervoeren van de lading. Daarnaast kunt u ook kiezen voor opzetborden of loofrekken zodat u nog meer volume mee kunt nemen op de plateau aanhangwagen. Kortom, met een plateau aanhanger is van alles mogelijk. 

De juiste plateauwagen vindt u bij Saey Aanhangwagens 

Wie een plateauwagen zoekt is bij Saey Aanhangwagens aan het juiste adres. In onze showroom hebben we een breed aanbod plateauwagens staan in verschillende prijsklassen. Daarnaast kunt u de plateauwagens die wij op voorraad hebben ook terug vinden op onze website. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u een goed advies geven welke plateauwagen aan uw vervoerswensen voldoet. Zo vindt u altijd de juiste aanhangwagen die u nodig hebt!  

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking
Chat