Bakwagens

Aanhanger bakwagen, geschikt voor de meest uiteenlopende klussen

Een bakwagen aanhanger is een aanhanger die het meeste gebruikt wordt. Met een aanhanger bakwagen zitten de wielen aan de buitenkant van de bak. Je hebt een aanhanger bakwagen in heel veel verschillende maten en uitvoeringen. Een aanhanger bakwagen is uitstekend geschikt als echte huis-, tuin-, en keuken aanhanger. Maar de bakwagen kan ook prima gebruikt worden voor een professional. 

Bakwagen aanhanger in veel verschillende uitvoeringen en opties

Wie in een bakwagen aanhanger lichtere lading wil vervoeren, of als je geen BE-rijbewijs hebt kiest voor een aanhanger bakwagen van maximaal 750kg. Wil je een wat zwaardere lading kunnen vervoeren dan is een geremde bakwagen de juiste oplossing. Danzij de vele opties en accessoires die mogelijk zijn voor een bakwagen aanhanger kunt u de bakwagen geheel naar uw wensen aanpassen. 

Een bakwagen aanhanger kopen bij Saey Aanhangwagens.

De vele verschillende modellen bakwagens die Saey Aanhangwagens kan leveren hebben in ieder geval drie dingen gemeen. Ze zijn ijzersterk, van hoge kwaliteit en worden geleverd met service. Deze service houdt in dat we een bakwagen aanhanger kiezen die helemaal past bij uw wensen, want bij Saey Aanhangwagens is de klant koning. Daarnaast leveren wij de bakwagen af met een gratis afleverbeurt waarbij we de aanhanger helemaal rijklaar maken zodat u er gelijk veilig mee op weg kan. In onze showroom hebben we verschillende aanhanger bakwagens staan en bent u van harte welkom om deze te komen bekijken. Ook op onze website vindt u de voorraad bakwagens en kunt u ze ook online bestellen. 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Beste bezoeker,

Op zondag is onze winkel en webshop gesloten vanwege de zondagsheiliging.

Arbeidt zes dagen, en met lusten,
Viert den zevenden, Gods woord smaakt;
Want God wilde op dien dag Zelf rusten
Van 't werk, dat Hij had gemaakt.

Morgen hopen wij u weer van dienst te kunnen zijn!

Chat