Gesloten wagens

Gesloten aanhanger, voor veilig en beschermd vervoer 

Met een gesloten aanhanger beschermd u de lading optimaal tegen weersinvloeden of diefstal. U kunt onbezorgd de lading in de aanhanger laten staan, nadat u de gesloten aanhanger hebt afgesloten. De lading blijft zo in goede staat en is afgesloten voor diefstal. Met een gesloten aanhanger neemt u de lading overal mee naar toe.

Een gesloten aanhanger is zeer veelzijdig

Dankzij de vele eigenschappen van een gesloten aanhanger is deze breed inzetbaar. Zo kan een gesloten aanhanger dienen als een mobiele werkplaats, bloemenkraam of opslag. Door de vele opties en accessoires die mogelijk zijn op een gesloten aanhanger kunt u de gesloten aanhanger geheel naar uw wensen aanpassen. De meeste gesloten aanhangers worden geleverd met klapdeuren aan de achterzijde. Zo is de ruimte in de aanhanger goed te bereiken. Maar er zijn ook gesloten aanhangers die met een klep te openen zijn, ook dit kan erg handig zijn. Daarnaast kan de gesloten aanhanger uitgerust worden met een zijdeur aan de zijkant. Een gesloten aanhanger is voorzien van anti-diefstal scharnieren zodat u met een onbezorgd gevoel uw gesloten aanhanger achterlaat.

Een gesloten aanhangwagen koopt u bij Saey Aanhangwagens 

Een gesloten aanhanger is er in verschillende uitvoeringen en maten. Afhankelijk van het gebruik kijken we samen welke gesloten aanhanger geschikt is voor u. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u hierin helpen een goede keuze te maken.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.

Chat