Paardentrailers

Paardentrailer kopen? Ervaar de vrijheid met een Humbaur paardentrailer

Met een paardentrailer ga je de vrijheid tegemoet. Met een paardentrailer ben je namelijk vrij om met je paard te gaan en te staan waar je wilt. Vrij om naar het volgende parcours te rijden, vrij om een uitstapje in de natuur te doen, kortom vrij om van je paard te genieten waar je maar wilt. Maak deze vrijheid waar samen met je paard, je auto en je paardentrailer! 

Koop een paardentrailer van sterke kwaliteit en hoog rijcomfort!

Wanneer je een paardentrailer gaat kopen is het belangrijk om een aantal zaken goed af te wegen. Natuurlijk is het belangrijk wat de afmetingen en gewicht van de trailer moeten zijn en hoeveel paarden erin moeten kunnen. Maar het rijcomfort is ook van groot belang. Want jij wilt, net als ons toch ook het beste vervoer voor je paard. 

Onze paardentrailers van Humbaur kenmerken zich door hun sterke en robuuste chassis en vele innovatieve toepassingen die uiting vinden in doordachte functies en detail. Daarnaast zijn onze paardentrailers zeer gebruiksvriendelijk en hebben een hoog rijcomfort. 

Hieronder de vele voordelen van een Humbaur paardentrailer op een rij: 

- Verstelbare borst,- en bilstangen
- Veel ruimte voor zadels en accessoires
- Optimaal binnenklimaat
- AluBiComp vloer bestand tegen rot
- Gladde opervlakken, eenvoudig te reinigen
- EquiDrive® chassis voor stabiel rijgedrag 
- EquiGuard® Panieksluiting intuïtive bediening zonder gereedschap
- EquiSpace®-concept veiligheid en comfort 
- Design en diverse kleuren
- Maximale ruimte voor de paarden
- Vergrendelbare scheidingswand 
- Lange beschikbaarheid van reserveonderdelen

Een paardentrailer in vele uitvoeringen

De opbouw van een paardentrailer kan uit verschillende materialen bestaan. Zo zijn er paardentrailers van hout, aluminium of polyester. Een aluminium of polyester opbouw heeft minder onderhoud nodig. Daarnaast is er nog de mogelijkheid voor een zadelkamer zodat je geen extra ruimte kwijt bent voor al de spullen. Alle modellen zijn voorzien van een neergaande klep aan de achterkant en een zijdeur. Naast de uitgebreide standaard voordelen van de Humbaur paardentrailer is de paardentrailer ook nog uit te breiden met vele opties en accessoires. Zo stel je helemaal zelf de paardentrailer samen hoe je hem hebben wilt.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.

Chat