Transporters

Unsinn UA 2615-14-13 zakbare transporter geremd Unsinn UA 2615-14-13 zakbare transporter geremd 2
Laatste items in voorraad
€ 3.712,00
De laadvloer van deze trailer kan met een handomdraai tot op de grond gezakt laten worden, dit maakt hem een echte universele transporter.
Hulco machinetransporter Terrax-2 Hulco machinetransporter Terrax-2 2
  • Aanbieding!
  • -€ 620,00
Laatste items in voorraad
Machinetransporter

Hulco machinetransporter Terrax-2

7527
€ 4.130,00 € 4.750,00
De Hulco machinetransporter - een sterk staaltje vakmanschap!

Machinetransporter, ijzersterke transporter voor het vervoeren van machines 

Een machinetransporter is ideaal voor het vervoeren van graafmachines, kleine kranen, mini loaders of grasmaaiers. Dankzij de lage laadvloer is het eenvoudig om de machine op de machinetransporter te krijgen. Daarnaast zorgt de lage laadvloer van een machinetransporter voor een goede wegligging. 

Multitransporter, krachtige aanhangwagen voor veelzijdig transport

Een multitransporter is geschikt voor het vervoeren van allerlei soorten transport. Dankzij de gesloten vlakke laadvloer, lier en oprijplaten of oprijklep is een multitransporter geschikt voor het vervoeren van auto's, machines en andere grote goederen. 

Motortrailer, neem jou motor overal mee naar toe

Speciaal voor het vervoer van motoren is een motortrailer. Wij verkopen motortrailers die geschikt zijn voor het vervoeren van één, twee of drie motoren. Dankzij de motorsteunen en de oprijgoot is het eenvoudig om de motor op de motortrailer te rijden. Daarnaast kan de motortrailer eenvoudig op zijn achterkant neer worden gezet zodat hij erg weinig ruimte in beslag neemt. 

 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking
Chat