Boottrailers

Boottrailer nodig? Kom naar Saey Aanhangwagens

Een prachtige boot, maar nog geen boottrailer? Kom naar Saey Aanhangwagens voor een degelijke, betrouwbare en sterke boottrailer. Wij verkopen boottrailers voor motorboten, sloepen, zeilboten en rubberboten. Dankzij onze jarenlange ervaring helpen wij u graag met het kiezen van de juiste boottrailer

Boottrailer geheel op uw boot afgesteld

Wanneer u een boottrailer bij Saey Aanhangwagens koopt bieden wij de mogelijkheid dat wij deze geheel afstellen voor uw boot. Zo gaat u gelijk veilig op pad met uw boot.

Boottrailer van sterke kwaliteit en een scherpe prijs

Wij verkopen boottrailers van het Nederlandse merk Marlin. Deze boottrailers kenmerken zich door een robuust en zeer degelijk chassis. Daarnaast beschikken ze over rubberen rollen van zeer goede kwaliteit die geen strepen achterlaten op uw boot. Omdat ze het productieproces geheel in eigen handen nemen kunnen ze een zeer scherpe prijs aanbieden. Marlin boottrailers zijn geschikt voor particulier maar ook voor professioneel gebruik. 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.

Chat