Bakwagens

Bak aanhangwagen occassion

Een gebruikte bakaanhangwagen is de ideale hulp voor de meest uiteenlopende klussen. Zo zijn de kleinere bak aanhangwagens zeer geschikt voor huis-, tuin-, en keukenklussen. De grotere bak aanhangwagens kunnen ook goed gebruikt worden door de professional. 

Bakwagen enkelas gebruikt

Gebruikte bakwagen enkelas is de aanhangwagen die je het meest ziet rijden op de weg. Een bakwagen enkelas is een aanhangwagen die zeer breed inzetbaar is. Je hebt een bakwagen enkelas in veel verschillende maten en afmetingen. Zo heb je ongeremde of geremde bakwagen enkelas gebruikt. Wij hebben bijna altijd wel verschillende bakwagen enkelas gebruikt staan. Wanneer je een nieuwe bakwagen enkelas een te grote aanschaf vindt  is een gebruikte bakwagen enkelas de juiste oplossing. 

Bakwagen tandemas gebruikt 

De bakwagen tandemas gebruikt is een wat grotere aanhangwagen dan de bakwagen enkelas. De bakwagen tandemas is beschikbaar in grotere afmetingen en zwaadere toegestane maximum gewicht. Daarom kan een bakwagen tandemas gebruikt ook goed gebruikt worden door een professional. Zeer regelmatig hebben wij een bakwagen tandemas gebruikt staan. Wanneer je een nieuwe bakwagen tandemas een te grote aanschaf vindt is een gebruikte bakwgaen tandemas de juiste oplossing. 

Tweedehandse aanhangwagen met bak

Een tweedehandse aanhangwagen met bak is net die extra ruimte die je nodig hebt. Je kunt het zo breed niet bedenken of een aanhangwagen met bak vervoert het voor jou. wanneer je de aanschaf van een tweedehandse aanhangwagen met bak een te grote aanschaf vindt is een tweedehandse aanhangwagen met bak de oplossing

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.

Chat