Ladingvastzet-artikelen

Touw-, carrosserie- en lasthaken

S-haak

1142
€ 0,33
Saris bindhaak
Laatste items in voorraad
Touw-, carrosserie- en lasthaken

Saris bindhaak

6394
€ 5,25

Ladingvastzet-artikelen

De lading in een aanhangwagen moet goed worden vastgezet voor de veiligheid in het verkeer. Dit kan door middel van een ladingnet of spanbanden. Wanneer de lading een motor/fiets betreft kan hiervoor een motorsteun in de aanhangwagen worden geplaatst zodat deze ook veilig kan worden vervoert. 

Professionele ladingnetten kopen
Sinds 1 januari 2007 is het verplicht om een ladingnet te gebruiken wanneer u losse lading vervoert. Bij losse lading kunt u denken aan snoei-, en tuinafval. zand, grind stenen of puin. We onderscheiden 2 ladingnetten. Er zijn grofmazige netten en fijnmazige netten. Wat de grofmazige netten betreft, deze zijn vooral te gebruikte voor grot materiaal, zoals snoei,- en tuinafval. Een fijnmazig ladingnet of gaasdoek is wat breder inzetbaar en kan voor alles gebruikt worden. De ladingnet bestaat uit PVC materiaal en schermt uw lading af voor erg sterke wind en is spatwater dicht. In fijnmazige ladingnetten zit een groot verschil wat betreft de kwaliteit. De ladingnetten die wij verkopen zijn van zeer degelijke kwaliteit en zijn erg sterk. 350gr/m2

Spanbanden van sterke kwaliteit
Wanneer de lading niet bestaat uit losse materialen zoals een kast bijvoorbeeld, kan deze worden vastgezet met een spanband. Wij hebben verschillende soorten spanbanden in ons assortiment. De eenvoudigste en kleinste spanbanden zijn de gespbanden. Deze spanbanden worden met handkracht vastgezet. Daarnaast hebben we de sjorbanden in verschillende lengtes en diktes. 

Motorsteunen 
Wanneer u een motor wilt vervoeren op een aanhangwagen moet deze worden vastgezet met een motorsteun. Wij hebben verschillende motorsteunen in ons assortiment.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking
Chat