Steunwielen en steunpoten

Steunwielen en steunpoten

Knop neuswiel 48 en 60 diameter

1016
€ 3,34
Knop neuswiel 48 en 60 diameter bestaat uit 4 delen, knop, deksel,ring, starlock borgring

Steunwielen, neuswielen en steunen kopen

Niet iedere aanhangwagen is voorzien van een neuswiel. Maar een neuswiel is wel heel erg praktisch. Het zorgt ervoor dat een aanhanger netjes horizontaal blijft staan. Ook voor het verplaatsen van de aanhangwagen is een neuswiel ideaal. Daarnaast geeft het gebruik van een neuswiel meer veiligheid. 

Neuswiel vervangen
Een neuswiel is onderhevig aan slijtage. Daarnaast gebeurt het regelmatig dat een neuswiel niet goed is vastgedraaid waardoor het neuswiel tijdens het rijden naar beneden zakt. Wanneer u een neuswiel gaat vervangen dient u te letten op de diameter van de buis. Het buisvermogen geeft aan hoeveel gewicht een neuswiel kan dragen. 

Onderdelen voor een neuswiel
Wanneer u een onderdeel nodig heeft voor een neuswiel kunt u ook bij Saey Aanhangwagens terecht. Wij verkopen o.a. losse wielen voor het neuswiel, neuswielklemmen, slingers en vergrendelpen. 

Steunpoten
Een steunpoot wordt gebruikt om uw aanhangwagen vast op de vloer te zetten. Wij onderscheiden een kantelbare steunpoot en een uitdraaibare steunpoot. Een kantelbare steunpoot is ideaal voor een kipper aanhanger 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking
Chat