Verlichting

Stekkers, stekkerdozen en adapters

Stekker 7 - polig aluminium

1060
€ 5,04
Stekkerdoos met schroefuitvoering, schroef contacten en Menbers
Stekkers, stekkerdozen en adapters

Stekker 7 - polig kunststof

1061
€ 4,13
Stekker 7 - polig kunststof vouwbaar, vlaksteker en aansluiting Menbers

Verlichting voor aanhangwagen online

De verlichting van uw aanhanger dient goed op orde te zijn voor de veiligheid op de weg. Wij hebben een groot aanbod verlichting voor uw aanhangwagen online. Alle soorten verlichting voor uw aanhanger kunt u kopen bij Saey Aanhangwagens. Van losse lampjes en lampenkapjes tot uitgebreide lichtbalken.

LED-verlichting voor aanhangwagen
LED-verlichting voor de aanhanger wordt steeds populairder vanwege het design en gebruiksgemak. Er hoeven geen lampjes meer vervangen te worden, en een LED-lamp voor aanhangwagen is veel duurzamer. Daarnaast geeft het een mooie uitstraling aan uw aanhanger.

Achterlichten voor aanhanger
Een kapot achterlicht dient vervangen te worden. Het achterlicht van uw aanhangwagen kan kapot zijn gegaan wanneer u achteruit ergens tegen rijdt. Onze complete achterlicht units zijn voorzien van alle vereiste functies in 1 lamp. Is alleen het glaasje kapot? Dan kan ook alleen een glaasje worden vervangen. Als extra bescherming van uw achterlicht kunt u er ook achterlichtbeschermers over bevestigen. 

Breedtelichten voor aanhanger
Wanneer een aanhanger breder is dan 2,10 m dan zijn breedtelichten verplicht aan de voorzijde en de achterzijde. Reflectoren op de aanhangwagen zijn altijd verplicht.

Stekkers en stekkerdozen 
Een belangrijk onderdeel bij verlichting voor een aanhanger zijn de stekkers. We onderscheiden hier 2 verschillende stekkers: De 7 polige stekker en de 13 polige stekker. De 13-polige stekker is de meest gebruikte stekker omdat deze meer mogelijkheden hebben. 

De juiste manier om de verlichting op uw aanhanger aan te sluiten vindt u in onze blog: Hoe sluit ik verlichting op mijn aanhanger aan? 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking
Chat