Nieuw in assortiment! Nugent trailers, ijzersterke aanhangers, zeer geschikt voor het zware werk!

Nugent trailers zijn aanhangers die zeer robuust, degelijk en sterk zijn. De aanhangers worden gemaakt in de UK en kenmerken zich door hun degelijkheid en kwaliteit. Nu nieuw in ons assortiment. 

Read more
News
0 comments
1004 views

Alles wat je wilt weten over een aanhangwagen huren

Een aanhangwagen huren uit ons grote assortiment. Welke aanhangwagen heb ik nodig? Waar moet ik op letten bij het huren van een aanhangwagen? Hier vindt je een duidelijke omschrijving van het huren van een aanhangwagen.

Read more
News
0 comments
1209 views

Glasbok aanhanger op maat - voor glas een aanhanger kopen

De glaswagen of aanhanger met glasresteel is geheel zelf ontworpen en gemaakt in onze werkplaats. Hier laten we de weg zien van het ontwerp, de productie en het eindresultaat van deze aanhanger met glasresteel opbouw. 

Read more
News
0 comments
2732 views

Onderhoud en verzorging van mijn aanhanger?

Onderhoud en verzorging van mijn aanhanger Hoe onderhoud ik mijn aanhanger zelf? Hieronder volgen wat aandachtspunten die u kunnen helpen bij het onderhoud aan uw aanhanger. (deze gegevens hebben betrekking op een gemiddeld gebruik van de aanhangwagen met maximaal 10.000 gereden km per jaar)

Read more
News
Saey Aanhangwagens
0 comments
1735 views

Welk rijbewijs heb ik nodig voor een aanhanger?

Welk rijbewijs heb ik nodig voor een aanhanger?  Regelmatig krijgen wij de vraag welk rijbewijs nodig is voor een bepaalde aanhangwagen of paardentrailer. Om dit te bepalen is het volgende belangrijk om te weten: Wat is het totaalgewicht van mijn aanhanger? Behalve wanneer anders vermeld, gaat het bij ‘totaalgewicht’ om de toegestane maximale massa van de aanhanger. Het totaalgewicht van de aanhanger kan als volgt berekent worden

Read more
News
Saey Aanhangwagens
0 comments
928 views

Hoe sluit ik verlichting op mijn aanhanger aan?

Het aansluiten van de verlichting op uw aanhangwagen kan soms erg lastig zijn. Regelmatig krijgen wij de vraag hoe de verlichting van een aanhanger aangesloten kan worden. Het is belangrijk dat dit goed gebeurt om kortsluiting te voorkomen. Daarom hebben we hieronder de verschillende stekkers met aansluitschema’s voor u op een rijtje gezet. Zo wordt het voor u makkelijk om dit zelf te doen. Ook het oplossen van een fout kunt u met deze schema’s eenvoudig zelf ontdekken en oplossen.

Read more
News
Saey Aanhangwagens
0 comments
1944 views
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking
Chat