Glasbok aanhanger op maat - voor glas een aanhanger kopen

glasbok aanhanger op maat

Deze glaswagen of aanhanger met glasresteel is geheel zelf ontworpen en gemaakt in onze werkplaats. Dankzij onze jarenlange ervaring in het maken van speciaalbouw aanhangers is ook het ontwerp en de productie van deze glaswagen mogelijk. 

Omdat we te maken hebben met kwetsbare goederen is het van groot belang dat de glasbok aanhanger voorziet in het veilig vervoeren van glas en kozijnen. Dankzij het juist plaatsen van een glasresteel op aanhanger in combinatie met kwalitatief goede producten hebben we in deze behoefte voorzien met onze glaswagen. 

Hieronder laten we de weg zien van het ontwerp, de productie en het eindresultaat van deze aanhanger met glasresteel opbouw. 

Het ontwerp van de glaswagen 

Bij het ontwerp van de glaswagen wordt allereerst gekeken hoe groot de glaswagen moet worden, en hoeveel erop vervoert moet worden. Aan de hand hiervan gaan we kijken welke aanhanger we het beste als onderbouw kunnen gebruiken. 

Op deze aanhanger zullen we dan ons ontwerp gaan bouwen. Bij deze glaswagen hebben we gekozen voor een Anssems plateauwagen als onderbouw. Een Anssems aanhanger komt van Nederlandse bodem en is een duurzame en robuuste aanhanger van hoogwaardige kwaliteit.

Nu we de onderbouw hebben, gaan we kijken naar de materialen die we nodig hebben om de glasbok te maken. Hierbij hebben we gekozen voor thermisch verzinkt staal, aluminium, rubber en kunststof. Dit zijn allemaal duurzame materialen van goede kwaliteit.

De productie van de glasresteel aanhanger

Wanneer de Anssems aanhanger is geleverd kunnen we beginnen met de opbouw van de glasresteel aanhanger. In onze werkplaats hebben we hier alle mogelijkheden toe om deze glasresteel aanhanger te maken. Onze vakkundige monteurs kunnen aan de slag! 

We beginnen met het maken van het frame van thermisch verzinkt staal. Hierop komt een raamwerk van aluminium profielen. In deze aluminium profielen worden rubberen profielen geschoven. De staanders bestaan ook uit een aluminium profiel met hierin een rubberen profiel geschoven. Op de staanders is een handgreep bevestigd. Er ontstaat nu een bijzonder sterk glasresteel. 

Het laadplateau van de glasresteel aanhanger bestaat uit een gezet aluminium profiel voorzien van rubberen dwarsprofielen. Al deze rubberen profielen zorgen ervoor dat het glas veilig kan worden vervoert op de aanhanger. 

Het eindresultaat: Een prachtige glasbok aanhanger 

aanhanger met glasresteel

Wanneer de productie klaar is staat er een prachtige glasbok aanhanger. Deze aanhanger heeft alles in zich wat ervoor zorgt dat het glas en de kozijnen veilig kunnen worden vervoert. Dankzij het gebruik van duurzame materialen gaat deze glasbok aanhanger jaren mee. 

De afmetingen van deze glasbok aanhanger is 3,5 meter lang. 2 meter hoog en 2,4 meter breed. 

Omdat het glasresteel over de aanhanger en niet in de aanhanger is gebouwd, verlies je in de aanhanger geen ruimte en kan de aanhanger optimaal worden benut. Daarnaast is het laadplateau voor het laden van het glas zeer laag waardoor het laden en lossen van het glas zo is gebeurt. Omdat deze glasbok aanhanger geheel op maat is gemaakt is het mogelijk om deze aanhanger uit te breiden met vele opties. 

Zoekt u een glasbok aanhanger? Vraag een offerte aan via onze website of neem contact met ons op. 

Naast het bouwen van een glasbok aanhanger is bij Saey Aanhangwagens nog veel meer mogelijk. Zo hebben we bijvoorbeeld ook een verkeersbordenwagen, een duofietstrailer en een kanotrailer gemaakt. Op onze pagina speciaalbouw vindt u nog meer informatie over onze aanhangwagens op maat. 

Heeft u een specifieke vervoersbehoefte. Neem contact met ons op en dan kijken we samen met u hoe we het beste in deze behoefte kunnen voorzien! 

Related products

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking
Chat