Aanhangwagen onderhoud, keuring en reparatie in onze werkplaats

Voor onderhoud, keuring en reparatie van aanhangwagens, paardentrailers en caravans kunt u terecht in onze werkplaats. Onze vakkundige monteurs maken uw aanhanger weer helemaal rijklaar. 

Saey Aanhangwagens wil investeren in een goede en duurzame relatie. Wat wij samen met en voor u willen realiseren is het volgende:

  1. U gaat met een veilige aanhangwagen de weg op.
  2. Uw aanhangwagen(s) zijn up to date en representatief 
  3. U wordt niet voor onvoorziene kosten gezet, we doen alles in samenspraak met u
  4. U ontvangt geen bekeuring door verwaarloosd onderhoud
  5. Wij verbeteren samen met u en uw personeel een proces. 
  6. De onderhoudskosten blijven laag

Jaarlijks een onderhoudsbeurt van uw aanhangwagen zorgt ervoor dat de kans op pech of een technisch mankement tot het minimum beperkt blijft

VCA, ISO en KIWA stellen de eis voor jaarlijks onderhoud. Wij voeren dit onderhoud voor u uit zodat u kunt aantonen dat aan deze eis is voldaan

Mocht u bij een ongeval of ander soort calamiteit betrokken zijn dan kunt u altijd uw keuringsrapport aan uw verzekeringsmaatschappij overhandigen, waarmee aansprakelijkheid door een gebrek aan uw aanhangwagen of trailer eenvoudiger te weerleggen is. Dit geldt natuurlijk ook voor bedrijven met personeel, waarvan bijvoorbeeld het personeelslid gebruikt maakt van de transportmiddelen.

Maak een afspraak voor in onze werkplaats

Aanhangwagen op maat 

In onze veelzijdige werkplaats is het ook mogelijk om een aanhangwagen op maat te laten maken. U kunt geheel zelf uw aanhangwagen samenstellen, precies hoe u de aanhanger hebben wil. Bespreek uw ideeën met ons en wij zorgen voor het productieproces. 

Bekijk onze pagina speciaalbouw aanhangwagens voor een beeld van de mogelijkheden en de gerealiseerde speciaalbouw 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.

Chat