Speciaalbouw aanhangwagen – Aanhangwagens op maat

Met een speciaalbouw aanhangwagen heeft u altijd precies een aanhangwagen die helemaal op uw wensen aansluit. We beschikken over een groot assortiment aanhangwagens. Maar het kan zijn dat er net geen aanhangwagen tussen zit die voldoet aan uw wensen. Daarom kunnen wij voor u geheel een speciaalbouw aanhangwagen samenstellen. Deze speciaalbouw aanhangwagen wordt op maat gemaakt, precies hoe u hem hebben wilt. Een speciaalbouw aanhangwagen zorgt ervoor dat u uw werk zo goed mogelijk uit kunt voeren met behulp van de speciaalbouw aanhangwagen!

Aanhangwagen op maat

Met een aanhangwagen op maat heeft u een eigen unieke aanhangwagen achter uw auto hangen. Door onze jarenlange ervaring in de aanhangwagenbranche vinden wij voor vrijwel elk probleem de juiste aanhangwagen op maat. Onze vakkundige monteurs in de werkplaats zorgen ervoor dat uw aanhangwagen op maat een kwalitatieve en robuuste aanhangwagen op maat wordt waar u op kunt bouwen. Daarnaast is het ook mogelijk om uw bestaande aanhangwagen om te bouwen tot een aanhangwagen op maat. Zodat de aanhangwagen precies bij uw wensen past.

 

Aanhangwagen met maatwerk

Voor een aanhangwagen met maatwerk kiezen we samen met u een bestaande aanhangwagenwaar we verder op kunnen bouwen. Hierboven vindt u een kleine greep uit onze collectie van aanhangwagens met maatwerk. Naast deze voorbeelden zijn er nog talloze verschillende aanhangwagens met maatwerk te leveren. Hierbij kunt u denken aan gesloten aanhangwagen met mobiele werkplaats, gesloten aanhangwagen voorzien van rolluiken. Aanhangwagen geschikt voor het vervoer van gasflessen of rolstijgers. Verschillende opbouw op een aanhangwangen, zoals een watertank, compressor, of koelsysteem. Vertel ons uw wensen, behoeften en transportvraagstukken, dan maken wij een speciaalbouw aanhangwagen op maat voor u.

 

Maak hier uw afspraak om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn voor een aanhangwagen op maat

Hierboven nog een kleine greep uit onze gerealiseerde speciaalbouw aanhangwagens

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.

Chat