Koppelingen

Koppeling voor aanhanger

Een kogelkoppeling is er in een ongeremde en geremde variant. Wanneer een koppeling vervangen dient te worden let dan op de draagkracht van de koppeling, de bevestigingsvorm van de koppeling en de bevestigingsgaten van de koppeling. Bij geremde aanhangwagens is het belangrijk dat u het exacte model vervangt. De koppeling heeft bij een geremde aanhangwagen ook invloed op de remwerking.  

Soorten koppelingen
In onze webshop vindt u originele koppelingen van AL-KO, winterhoff, KNOTT en Albe. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatieve en duurzame koppeling bij Saey Aanhangwagens. 

Om de levensduur van uw koppeling zo lang mogelijk te houden adviseren wij om ieder half jaar de koppeling te smeren. Hierdoor blijft de koppeling soepel en zal minder snel slijten. 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.

Chat