Verkoop

Nieuwe aanhangwagen kopen

Een nieuwe aanhangwagen koopt u bij Saey Aanhangwagens. In onze showroom hebben we een breed assortiment nieuwe aanhangwagens staan waar u op het gemak de aanhangwagen kunt uitzoeken die u hebben wil. Onze deskundige verkopers helpen u graag met het adviseren welke aanhangwagen voor u geschikt is. 

Nieuwe aanhangwagen kopen in Terneuzen
Onze showroom bevind zich in Terneuzen. Van hieruit kunnen we u in Zeeuws-Vlaanderen, maar ook uit andere gebieden in Zeeland van dienst zijn wat betreft de verkoop van aanhangwagens. België ligt dicht bij ons in de buurt, waardoor we klanten uit België ook goed van dienst kunnen zijn. En natuurlijk is iedereen van harte welkom om onze showroom te komen bezichtigen! 

Aanhangwagen kopen, waar let je op?
De belangrijkste vraag bij het kopen van een aanhangwagen is: Waar wil ik de aanhangwagen voor gaan gebruiken? Er zijn veel verschillende aanhangwagens, Zo is een plateauwagen geschikt voor veel uiteenlopende doeleinden, dankzij de vlakke laadvloer en de neerklapbare zijborden kan een plateauwagen snel en eenvoudig geladen en gelost worden. Een kipper is bijvoorbeeld geschikt voor het vervoeren en storten van grond, zand of tuinafval. In een gesloten wagen kunnen kostbare artikelen worden vervoert. En een bakwagen is zeer geschikt voor de meest uiteenlopende klussen rondom het huis en de tuin. Wilt u nog meer tips wat betreft het kopen van een aanhanger? Lees dan onze blog: Waar moet je op letten bij het kopen van een nieuwe aanhangwagen. 

Nieuwe aanhangwagen kopen met service
Wanneer u een nieuwe aanhangwagen koopt bij Saey Aanhangwagens wordt deze afgeleverd met een gratis afleverbeurt. Hierbij wordt de aanhangwagen gecontroleerd op o.a. bandenspanning en verlichting. ook wordt alles gesmeerd en ontvangt u RVS kentekenklemmen. Zo bent u altijd verzekerd dat u met uw nieuwe aanhangwagen goed op pad gaat. 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Beste bezoeker,

Op zondag is onze winkel en webshop gesloten vanwege de zondagsheiliging.

Arbeidt zes dagen, en met lusten,
Viert den zevenden, Gods woord smaakt;
Want God wilde op dien dag Zelf rusten
Van 't werk, dat Hij had gemaakt.

Morgen hopen wij u weer van dienst te kunnen zijn!

Chat