Anti-diefstal en accessoires

€ 37,19
Universeel disselslot, makkelijk in gebruik.Zowel aan- als afgekoppeld aan de trekhaak te gebruiken.Dit slot is niet SCM gekeurd.

Bescherm uw aanhangwagen tegen diefstal met een aanhangerslot 

Wanneer u een aanhanger heeft, is een goed aanhangerslot helaas onmisbaar. Een aanhangwagen of caravan wordt geregeld gestolen. Daarom is het belangrijk dat de aanhangwagen goed wordt beschermt tegen diefstal. In sommige gevallen is het van de verzekering ook verplicht. 

Verschillende soorten aanhangersloten

Het meest gekozen aanhangerslot is het disselslot. Een disselslot wordt op de koppeling geplaatst zodat deze niet ongewenst aangekoppeld of afgekoppeld kan worden. Een disselslot vindt je in verschillende soorten en varianten. 

Naast een disselslot zijn er nog verschillende aanhangersloten. Zo heb je bijvoorbeeld een wielklem of een steekslot. Een steekslot is een cilinderslot die je in de uitsparing van de koppeling steekt. 

Ook kun je kiezen tussen een vast gemonteerd slot, of een los slot. Een vast gemonteerd aanhangerslot heeft als voordeel dat je deze altijd bij je hebt. 

Goedgekeurd Aanhangerslot SCM gekeurd bij bescherming tegen diefstal 

Als je aanhangwagen of caravan verzekerd is worden er soms eisen gesteld aan een aanhangerslot. Er moet dan een goedgekeurd SCM aanhangerslot op zitten. Dit betekend dat het aanhangerslot getest is en de diefstal vertraagd. 

Onze goedgekeurde SCM sloten zijn uitsluitend van uitstekende kwaliteit en beschermen optimaal tegen diefstal. 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.

Chat