Een aanhangwagen huren

Even een bestelling ophalen, auto ophalen of tuinafval lossen? Wanneer je eenmalig of af en toe een aanhangwagen nodig hebt kan het voordelig zijn om een aanhangwagen te huren. In ons groot aanhangwagen verhuur assortiment vind je altijd wel een aanhangwagen om te huren die geschikt is voor jou klus.

Aanhangwagen huren

Welke aanhangwagen heb ik nodig?

Wanneer je een aanhangwagen wilt gaan huren is het belangrijk om te kijken welke aanhangwagen je nodig hebt. Wil je klein materiaal ophalen dan kan een kleine bakwagen geschikt zijn om te huren. Heb je zand, grond of tuinafval wat vervoerd en gelost moet worden, dan is een plateauwagen of kipper huren zeer geschikt. Voor het vervoer van kostbare goederen kun je een gesloten aanhanger huren. Wanneer je een auto hebt gekocht, heb je een autotransporter nodig. En voor op vakantie is een bagagewagen huren erg handig. Daarnaast verhuren wij ook een paardentrailer, hoogwerker, motortrailer, schaftwagen en steigerwagen

Hieronder op rij welke aanhangwagens wij verhuren:

  • Bakwagen enkelas en tandemas huren
  • Plateauwagen huren
  • Bagagewagen huren
  • Motortrailer tot 3 motoren huren
  • Autotransporter huren
  • Machine transporter huren
  • Schaftwagen/ Schaftkeet huren
  • Paardentrailer huren
  • Steigerwagen huren
  • Hoogwerker huren

Waar moet ik op letten bij het huren van een aanhangwagen?

Wanneer je de keuze maakt welke aanhangwagen je wilt huren is het van belang om op onderstaande punten te letten.

Het gewicht van de aanhangwagen

Het gewicht van de aanhangwagen is niet onbelangrijk. Wanneer je niet beschikt over een BE-rijbewijs mag je een aanhangwagen tot maximaal 750kg trekken. Wanneer je wel een BE-rijbewijs hebt, dan mag je een aanhangwagen tot 3500 kg trekken. Al onze verhuur aanhangwagens kun je met een BE-rijbewijs vervoeren.

Afmetingen van de aanhangwagen

Afhankelijk van de goederen die je wilt vervoeren kijk je naar de afmetingen van de aanhangwagen.

schaftkeet huren

Nieuw in de verhuur: Schaftwagen huren / schaftkeet huren

Een gloednieuwe, zeer degelijke schaftkeet hebben wij nieuw in de verhuur. Geheel zelf ontworpen en gemaakt van de beste materialen. Met deze schaftwagen zit je zeer comfortabel op de bouwplaats. Een verwarming in de schaftkeet zorgt ervoor dat het er een aangename temperatuur is. Daarnaast is de schaftkeet goed geïsoleerd wat ervoor zorgt dat de warmte lekker binnen blijft. Ook in de zomer is het comfortabel in de schaftkeet. Dankzij de zonwering en de isolatie kan de warmte geweerd worden. Wanneer je in deze schaftkeet zit heb je het gevoel in huis te zitten. Kortom, een zeer comfortabele werk,- en schaftplek. Huur jij deze schaftkeet?

Een aanhangwagen huren? Reserveer eenvoudig online!

Wanneer je een aanhangwagen wilt huren, kun je deze eenvoudig via de website online reserveren. In de actuele agenda kun je zien of de aanhangwagen die je wilt huren nog beschikbaar is op de datum wanneer je de aanhangwagen wilt huren. Ook kun je zelf kiezen hoelang je de aanhangwagen wilt huren. Wanneer u langer dan een week de aanhangwagen wilt huren kunt u contact met ons opnemen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een aantal accessoires die je erbij wilt huren.

Kijk voor het huren van een aanhangwagen op de pagina verhuur

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.

Chat