Nugent trailers, ijzersterke aanhangers geschikt voor de professional

Nugent trailers, een sterk staaltje vakmanschap!

Nugent trailers zijn aanhangers die zeer robuust, degelijk en sterk zijn. De aanhangers worden gemaakt in de UK en kenmerken zich door hun degelijkheid en kwaliteit.

Nugent trailers behoort evenals Ifor Williams tot de beste trailers van UK. 

Met volledige typegoedkeuring zijn de aanhangers vervaardigd met een sterk, volledig gelast en gegalvaniseerd chassis. Dit zorgt voor maximale sterkte, duurzaamheid en veiligheid van de aanhanger.

Innovatief ontwerp van het chassis, gecombineerd met gemakkelijke toegang rondom, uitstekende laadhoek, zijwanden en jarenlange expertise op het gebied van trailerontwerp, hebben geleid tot de perfecte trailer voor de bouw-, landschaps- en landbouwsector.

Een Nugent trailer is een aanhanger die zeer geschikt is voor het zware werk! 

 

Een Nugent aanhanger heeft parabool vering / bladvering 

Wat een Nugent aanhanger ook uniek maakt is het standaard gebruik voor parabool-vering/bladvering voor iedere aanhanger. Deze vering, die sterker is dan een torsie-geveerde as zorgt ervoor dat de Nugent aanhanger een ijzersterke aanhanger is die heel wat gewicht kan dragen.

Bladvering op een aanhanger zorgt voor de volgende voordelen:

  •          De trekervaring van de aanhanger wordt verbeterd
  •          Je hebt minder geluid
  •          Minder slijtage en belasting voor zowel de aanhanger als het trekkende voertuig
  •          Langere levensduur
  •          Lagere onderhoudskosten
  •          Beproefd en getest!
Dankzij de vele innovaties, gebruik van nieuwe duurzame materialen en robuust gefabriceerd chassisontwerp, is een Nugent trailer een hele goede keuze voor de echte professional. 

Het assortiment van Nugent trailers

Wij hebben een verschillend assortiment Nugent trailers op voorraad staan. Hieronder een korte uitleg per type trailer wat deze aanhanger uniek maakt.

Nugent machinetransporter

De Nugent machinetransporter is 1 van de meest sterkste en duurzaamste aanhangwagens op de markt. Door zijn lage laadvloer is het laden en lossen van de machine op de aanhanger eenvoudig. Het machinetransporter assortiment is verkrijgbaar met een maximaal brutogewicht tot 3.500 kg en afmetingen van 3,1 meter tot 4,3 meter, zodat voor elke toepassing een geschikt model is gegarandeerd.

 

Nugent tiltbed transporter

De Nugent tiltbed transporter zorgt voor een zeer lage oprijhoek. Omdat de bak kipbaar is, rijdt u de auto of machine eenvoudig op de aanhanger. De tiltbed transporter is verkrijgbaar van 3 meter tot 5,5 meter met een maximaal gewicht van 3500kg.

 

Nugent Beaver tail transporter

IJzersterke transporter die dankzij de afgeschuinde achterzijde een zeer lage laadhoek heeft.

Nugent kipper

      Innovatief chassisontwerp, gecombineerd met gemakkelijke toegang rondom, uitstekende kiphoek, zijwanden en jarenlange expertise op het gebied van trailerontwerp hebben geleid tot de perfecte trailer

Nugent Plateau

Een krachtige multifunctionele aanhanger geschikt voor dagelijks gebruik.

 

Nugent General Purpose

De Nugent aanhanger voor algemeen gebruik is ontworpen om aan strenge eisen te voldoen, waardoor het een populaire keuze is voor diegenen die wendbaarheid, kracht en kwaliteit willen combineren met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Nugent trailer; maak hem helemaal naar eigen wens.

Het standaard ontwerp van een Nugent trailer bevat veel wenselijke opties. Daarnaast is een Nugent trailer uit te breidden met een reeks opties wat ervoor zorgt dat u helemaal een aanhanger naar uw wensen krijgt.

 

 

 

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.

Chat